Produse similare
Descriere
Fromase - cei mai puri coagulanti microbieni potriviti pentru toate branzeturile
Fromase® de la DSM este o gama de coagulanti microbieni din ciuperca Rhizomucor miehei, potrivita pentru toate tipurile de branza. Fromase® reprezinta cel mai pur cheag microbian de pe piata, cu termolabilitate ridicata pentru o valoare optima a zerului.
1. Dizolvati complet o tableta de cheag intr-un pahar cu apa rece. Asteptati 20 de minute inainte de utilizare
2. Incalziti laptele la 35 grade Celsius
3. Adaugati solutia de cheag in laptele cald si amestecati energic 2-3 minute
4. Asteptati pana se incheaga laptele
5. Daca doriti sa inchegati mai putin de 50 L lapte, utilizati un 1/4 dintr-o tableta pentru 12 L lapte
6. Daca utilizati culturi lactice adaugati-le in lapte inainte de adaugarea cheagului
Nu folositi detergenti la spalarea vasului in care inchegati laptele!
Detalii
Ce spun clientii
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.