Descriere
Fromase - cei mai puri coagulanti microbieni potriviti pentru toate branzeturile
Fromase® de la DSM este o gama de coagulanti microbieni din ciuperca Rhizomucor miehei, potrivita pentru toate tipurile de branza. Fromase® reprezinta cel mai pur cheag
microbian de pe piata, cu termolabilitate ridicata pentru o valoare optima a zerului.
Utilizare:
Sunt necesare 2 g pentru inchegarea a 100 L lapte. Se dizolva 2 g cheag in 200 ml apa rece, fara clor. Solutia se lasa 20 minute in repaus si se adauga
in 100 L lapte incalzit la 35 grade Celsius.
Inchegarea dureaza 40-45 minute.
Daca utilizati culturi lactice adaugati-le in lapte inainte de adaugarea cheagului. Se recomanda pasteurizarea laptelui inainte de coagulare.
Nu folositi detergenti la spalarea vasului in care inchegati laptele!
Detalii
Ce spun clientii
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.